Telefon: 97 86 17 33

Lidt tættere på Karin Abildhauge

Kontorassistent

Ansat siden: 2018

21 24 39 99

karin@kntag.dk

Tidligere har Karin både nørdet med økonomi og med mikroorganismer - derfor er Karin den perfekte tilføjelse til familien af nørder!

 

Tager vi et smut tilbage til 80'erne, var det her, at Karin på handelsskolen begyndte at fokusere sin interesse mod administration og økonomi. Ét af Karins første jobs var i økonomiafdelingen i en møbelvirksomhed - og det var dengang, hvor man tastede via lange hulstrimler.

 

I 90'erne krydrede Karin sin viden med en uddannelse som laborant, som hun efterfølgende brugte på ostemejerier, hvor hun fordybede sig i salmonella-screeninger og fedtanalyser.

 

I årene efter skiftede Karin frem og tilbage mellem de to kompetencegrene og er i dag endt som kontorassistent hos KN Tagdækning, hvor hun både har en finger med i økonomien og andre administrative opgaver.

 

Privat bor Karin i Holstebro, hvor hun har boet i 21 år. Hendes to voksne børn er dog for længst flyttet hjemmefra.

Karin er A-menneske med stort A, og i tråd med andre, der arbejder '9 to 5', sover Karin tilsvarende, altså '9 to 5'.

 

Foruden samvær med familie og børnebørn, sætter Karin i fritiden pris på musik - det være sig jazzmusik af den slags, man kan bevæge sig til, eller rockmusik, som Karin gerne supplerer med sin helt egen luftguitar.